Фрукти і Овочі

Хліб

Молочне і яйця

Заморозка

Консервація

Чай та кава

М'ясо, риба, птиця

Бакалія

Напої

Солодощі, чіпси

Дитячий

Для дому

Для тварин

Здоров'я і краса

Баклажан

14000грн

1кг

Купити

Ціна за одиницю виміру становить: 1кг 140.00грн

Баклажан дуже смачний і корисний продукт. Найбільш смачні та корисні ті баклажани у яких темно-синя, майже чорна шкірка, вони вузькі, блискучі і довгасті, в них мало насіння.
Баклажани можна готувати різними способами: їх варять, смажать, запікають, тушкують, готують на грилі, використовують для приготування баклажанових салатів та ікри.
Баклажани багаті клітковиною і органічними кислотами , які стимулюють секрецію шлунково - кишкового тракту , а також пектинами , що допомагають розсмоктуванню застійних явищ у жовчному міхурі. Тому вони ефективно використовуються як лікувальне харчування при атеросклерозі , як відмінний сечогінний засіб і хороший стимулятор роботи кишечника . М'яка, ніжна клітковина баклажана регулює кислотно-лужний баланс . При цьому сильно знижується кількість холестерину в крові - в окремих випадках до 40 %.
У баклажанах міститься велика кількість солей калію, які сприяють виведенню з організму зайвої рідини і покращують роботу серця. Дієтологи радять вживати страви з баклажанів тим, хто страждає захворюваннями печінки і нирок. У них міститься відносно велика кількість міді та заліза, що підвищує рівень гемоглобіну в крові і покращує колір шкіри. Тому страви з баклажанів корисно їсти дітям при недокрів'ї та вагітним жінкам. Також вони містять відмінно збалансований комплекс мікроелементів і вітамінів В1, В2, B6, B9, С, Р, PP.
Калорійність баклажану: 24 ккал

Доставка
Кур'єр Хіт24 доставить замовлення протягом 1.5-2 годин до дверей квартири/офісу. Відсутня додаткова оплата за внесення на поверх.
(Перевір найближчий термін доставки)

Оплата
Готівкою або Visa/Mastercard через термінал при отриманні;
Wеbmoney, moneXy та інші електронні гроші потрібно узгодити з менеджером

Пам'ятка клієнта
Клієнт має право відмовитись прийняти товар, попросити заміну, повернути товар.
Наша адміністрація завжди на стороні клієнта і будь які звернення вирішує на користь клієнта.

Показати більше подібних продуктів: Баклажан



Список покупок


Редагувати список...
Догори