Фрукти і Овочі

Хліб

Молочне і яйця

Заморозка

Консервація

Чай та кава

М'ясо, риба, птиця

Бакалія

Напої

Солодощі, чіпси

Дитячий

Для дому

Для тварин

Здоров'я і краса

Вино ігристе Martini Asti +коробка

29670грн

0,75л

недоступний

Країна виробник Італія

Ціна за одиницю виміру становить: 1л 395.60грн

Колір - світло-солом'яний. Смак - Асті Мартіні має солодкий смак, з фруктовим букетом яблук, персиків, апельсина і меду. Аромат - свіжого винограду, з легкими фруктовими відтінками. Гастрономічні сполучення - ідеально поєднується з сиром, фруктами або солодким десертом.

Асті-лідер серед ігристих вин. В даний час 45% ринку ігристих вин (решта - марки місцевого значення) поділено між французьким шампанським, італійським Асті, іспанською Cava і німецьким Sekt. Асті Мартіні належить більше 27% світового ринку вин Асті. Про видатні якості напою свідчить відмітка на кожній етикетці «Denominazione di Origine Controllata e Garantita (DOCG)» - гарантія і контроль якості за походженням. Королівські герби Італії, Іспанії та Португалії на етикетці свідчать про те, що це вино поставлялося до двору цих європейських монархів, а королям не можна відмовити у відмінному смаку! Існує безліч причин насолодитися цим прекрасним вишуканим вином з багатим фруктовим ароматом. Це і тихий сімейний свято, і гучне застілля, і недільний десерт, і вечір при свічках, і зустріч старих друзів. Asti Martini із задоволенням складе Вам компанію, поділиться своїм легким ігристим настроєм і безліччю бешкетних веселих бульбашок, так стрімко рвуться на свободу!

Доставка
Кур'єр Хіт24 доставить замовлення протягом 1.5-2 годин до дверей квартири/офісу. Відсутня додаткова оплата за внесення на поверх.
(Перевір найближчий термін доставки)

Оплата
Готівкою або Visa/Mastercard через термінал при отриманні;
Wеbmoney, moneXy та інші електронні гроші потрібно узгодити з менеджером

Пам'ятка клієнта
Клієнт має право відмовитись прийняти товар, попросити заміну, повернути товар.
Наша адміністрація завжди на стороні клієнта і будь які звернення вирішує на користь клієнта.

Всі товари цього виробника

Показати більше подібних продуктів: Вино, Вино ігристе, Вино ігристе Martini, Вино ігристе Martini Asti



Список покупок


Редагувати список...
Догори