Фрукти і Овочі

Хліб

Молочне і яйця

Заморозка

Консервація

Чай та кава

М'ясо, риба, птиця

Бакалія

Напої

Солодощі, чіпси

Дитячий

Для дому

Для тварин

Здоров'я і краса

Кабачок Цукіні

5500грн

1кг

Купити

Ціна за одиницю виміру становить: 1кг 55.00грн

Цукіні - європейський сорт кабачків циліндричної форми. У цукіні колір шкірки від світлого до темно-зеленого.
Цукіні є багатим джерелом калію, клітковини, фосфору і кальцію. В значній мірі задовольняє потребу організму у вітамінах, особливо у вітаміні С і вітамінах групи В.
Молоді цукіні мають найкращі смакові якості і надзвичайно легко засвоюються. Цукіні можна додавати в дитяче меню, в раціон харчування хворих, що йдуть на поправку, а також людей, які страждають від проблем з травленням. Завдяки легкій засвоюваності і низькій калорійності цукіні є одним з найпопулярніших овочів у дієтах для схуднення.
Цукіні багаті вуглеводами, вітаміном А, а вітаміну С в них в два рази більше, ніж у гарбуз , а каротину більше, ніж у моркві.
Чим менше цукіні, тим менше його потрібно готувати. Цукіні дуже легко готувати і вони підходять майже для будь-якого способу приготування: відварювання або приготування на пару , запікання , обсмажування на грилі , в сковороді або запікання в духовці.
Сирі терті цукіні - відмінна добавка до салатів , гарнір до риби , запеченої на грилі з видавленим лимонним соком. Роблять пюре з цукіні з цибулею -пореєм або горошком і подають із запеченою бараниною . Маленькі молоді цукіні можна обсмажувати цілком у вершковому маслі з чебрецем , або готувати на пару , щоб вони залишилися хрусткими

Доставка
Кур'єр Хіт24 доставить замовлення протягом 1.5-2 годин до дверей квартири/офісу. Відсутня додаткова оплата за внесення на поверх.
(Перевір найближчий термін доставки)

Оплата
Готівкою або Visa/Mastercard через термінал при отриманні;
Wеbmoney, moneXy та інші електронні гроші потрібно узгодити з менеджером

Пам'ятка клієнта
Клієнт має право відмовитись прийняти товар, попросити заміну, повернути товар.
Наша адміністрація завжди на стороні клієнта і будь які звернення вирішує на користь клієнта.

Показати більше подібних продуктів: Кабачок, Кабачок Цукіні



Список покупок


Редагувати список...
Догори